revive

Stories

revive
4m

RAW

Al jaren het ruigste tienerweekend van Nederland. Vol sport en spel, diepgaande ontmoetingen en boordevol fun.
Neergestreken op Vierhouten waar we een gaaf weekend hebben met tieners en leiders. Een investering die levensveranderend is voor elke deelnemer.
Het ontmoeten van andere tieners die hetzelfde denken, het groeien in leiderschap en de krachtige aanwezigheid van God, maken het weekend uniek.
Waanzinnig om leiding te geven aan dit team en elk jaar weer verrast te worden door hun creativiteit en commitment.
4m
revive

Revive

Revive is een Europese studentenconferentie van IFES (International Fellowship of Evangelical Students). De conferentie duurt vijf dagen en vindt plaats in Karlsruhe, Duitsland. Revive is een conferentie van IFES Europe.
Voor Revive heb ik het plenaire programma georganiseerd. Ik heb het podiumteam gevormd en in die vijf dagen met het team het hele podiumprogramma uitgevoerd.
Het plenaire programma had een samengestelde Europese worshipband, een artistiek team, een team van presentatoren, sprekers, stagemanagers, vertalers, techniek en meer.
We vierden met elkaar de jaarwisseling van 2019/2020.
Inmiddels zijn we gestart met de organisatie van Revive II. reviveeurope

revive
4m

4M

Vrouwen- en mannendag, twee conferenties, twee programma’s, twee dagen, één locatie. De ene dag is de locatie gevuld met vrouwen, de volgende dag is hij gevuld met mannen. Conferentie wordt georganiseerd door 4e musketier & Arise.
Voor beide dagen heb ik de regie gedaan, inclusief voorgesprekken over flow en techniek.
Deze dagen vonden plaats op de vliegbasis Twente, Enschede.
4m
bruiloft

Bruiloft

De mooiste dag van hun leven, in het bos. Diner tussen de bomen, kerkdienst in de wind, dansfeest in de open lucht.
Met het bruidspaar de ideale flow voor hen bedacht, waardoor zij ongestoord konden genieten van hun mooiste dag.

bruiloft
heartbeat

Heartbeat NL

Heartbeat is een christelijke jongerenbeweging in Nederland. Zij willen jongeren ontmoeten op de plek waar ze zijn, namelijk online!
Voor het media-platform van Heartbeat heb ik een fondsenwervingscampagne uitgevoerd onder ondernemers, om een stabiele financiële basis te bouwen voor Heartbeat.
heartbeatnederland.nl
heartbeat