Over mij

Ik ben Hester Zoutman, getrouwd & moeder van een prachtige dochter. Ik ben een echte evenement-liefhebber. Het gaat mij niet altijd om de grootte; ik geniet het meest van evenementen die kloppen. Waar de kleine en grote dingen mij als bezoeker verrassen en meenemen in een verhaal.

Ik ben van nature een organisator en ik zie snel hoe dingen goed neergezet en uitgevoerd kunnen worden. Ik ben een doorzetter, teambuilder en ga door tot het klaar is. Ik ben enthousiast en hou van wat ik doe.
Ik verbaas mij over de vele ongemakken die bezoekers van een evenement tegenkomen. Mijn missie is om de kreukels in een evenement te voorkomen en zo voor de bezoekers en organisator een zinvolle dag te creëren. Het gaat om keuzes! Welke leveranciers en medewerkers kies je? Maar ook: ben je bereid in medewerkers te investeren?
Je denkt: maar dit spreekt toch voor zich? Ja, maar in de hitte van de strijd, gedreven door kleine budgetten, tekort aan medewerkers en het oplossen van logistieke problemen, worden keuzes gemaakt die het verhaal van de dag verstoren.
Dit kan anders! Door tevoren bewuste keuzes te maken over elk detail van het evenement, creëer je een zinvol evenement, waar men nog lang over napraat.
Mijn twee speerpunten in het bouwen van een event zijn: team & flow.
Wil je me uitnodigen als spreker, kijk dan op hesterzoutman.nl